Voordelen van een studenten creditcard

Een creditcard heeft vele voordelen voor studenten. Het studentenleven is soms behoorlijk duur en sommige uitgaven moeten op ongunstige momenten gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan uitgaven die je niet had verwacht en midden in de maand komen, terwijl je nog tot het einde van de maand moet wachten op je salaris. Met een creditcard kan je op dat moment al uitgaven doen, die je vervolgens aan het einde van de maand aflost met je salaris of studiefinanciering. Een creditcard heeft naast het uitstellen van uitgaven tot het einde van de maand nog meer voordelen. Lees hieronder welke voordelen een studenten creditcard nog meer heeft!

1. Aankopen zijn verzekerd

Op het moment dat je betaald met je creditcard worden aankopen automatisch 180 dagen tot een jaar verzekerd. Laat je de nieuwe camera vallen en heb je deze afgerekend met je creditcard? Dan is deze verzekerd door de creditcard maatschappij.

2. Aflevergarantie

Betaal je met je creditcard bij een webshop? Dan heb je automatisch aflevergarantie. Wordt je bestelde product niet geleverd? Of krijg je een namaakproduct? Dan draait de creditcardmaatschappij de betaling terug en betaal je dus niets.

3. Wereldwijd betalen

Betalen met je pinpas kan lang niet overal in het buitenland, terwijl je met een creditcard overal op de wereld kunt betalen. Je kan alles betalen met je creditcard tijdens je reis, maar je kan ook je creditcard als back-up gebruiken. Zo heb je altijd geld op zak.

Studenten creditcard aanvragen

Overtuigd van de voordelen van een creditcard? Als student kan je via Credit-cardaanvragen.nl/studenten meerdere creditcardmaatschappijen met speciale studenten creditcards vergelijken. Zo kies je gemakkelijk en snel de beste maatschappij. Ontdek de voordelen van een creditcard zelf, maar let er wel op dat er rente over de betalingen betaald moet worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *