ScriptieMaster

Elke student kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.

Dus ben jij op dit moment al bezig met het schrijven van je scriptie of sta je op het punt om te beginnen? Wij bieden iedere student een gratis adviesgesprek met een van onze scriptie-experts aan. In dit gesprek kijken we samen waar je op dit moment bent in jouw scriptietraject, waar je tegenaan loopt en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen.

Lees via deze link meer over onze scriptiebegeleiding of vraag direct een gratis adviesgesprek.

 

21 diner traditie

Een 21 diner, overgewaaid vanuit Amerika en wordt nu ook steeds populairder onder Nederlanders. De 21 diner traditie is nu al behoorlijk ingeburgerd bij studenten, maar krijgt een steeds algemenere populariteit. Deze traditie vier je wanneer je 21 wordt, een zogenoemd 21 diner geef je dan. Een moment met je beste vrienden, je ouders, lekker glaasje wijn/champagne, jurkjes/jasjes, chique gedekte tafel, meerdere gangen, speeches, filmpjes en heel veel gezelligheid.

21 diner traditie

Het idee is eigenlijk heel simpel, je 21e verjaardag vieren, maar dan net even wat uitgebreider. Je pakt groot uit, daarna gaat de groep vaak ook nog even langs de oud bekende kroeg van de jarige. Daar wordt het feestje tot diep in de nacht nog even afgemaakt.

Overgevlogen vanuit Amerika

Het is niet ontstaan in Nederland, het komt oorspronkelijk uit Amerika. Het moment waar je in Amerika als ‘echt’ volwassen wordt bevonden is het moment dat je 21 wordt. Voor Amerikanen echt een mijlpaal in hun leven.

 

Voor ideeën voor een leuk 21 diner cadeau, ga je naar onze 21 diner cadeau pagina.