SLEUTELHANGER, DEZE IS UNIEK VOOR IEDEREEN!

Een sleutelhanger die u zelf geheel samenstelt is een uniek cadeautje. Zeker voor een student. De hanger die is bevestigd aan de ring kunt u zelf samenstellen. Zo kunt u er een naam op laten zetten. Maar u kunt er ook een foto op laten graveren. Sleutelhangers zijn in veel verschillende soorten en maten te koop. Wat dacht van een Clicks heren sleutelhanger. Gemaakt van zwart leer en speciaal gemaakt voor chunks. Chunks ook wel Clicks genoemd zijn een soort drukkers die passen op deze speciale sleutelhangers. De chunks (drukkers) zijn te koop in verschillende printen, symbolen en kleuren. Zo kunt u een zeer persoonlijk cadeau geven dat door de student ook nog aan te passen aan met zijn eigen smaak. Voor de dames is deze hanger ook te koop. De dames passen de clicks op de hanger vaak aan hun outfit aan. 

Studenten hebben graag een aandenken aan thuis

Studenten hebben graag een aandenken aan thuis maar het moet weer niet al te veel in het zicht zijn. Een sleutelhanger met foto is dan een leuk idee. Een hanger wordt aan de sleutelbos gehangen en deze wordt bijna altijd meegenomen. Met een gepersonaliseerde hanger heeft de student dan ook altijd een stukje van thuis bij zich. De sleutelhanger met foto is geheel zelf samen te stellen. Eerst kiest u de hanger uit. Dan kunt u een foto uploaden. U krijgt dan een voorbeeld te zien van de hanger met foto. Voor jongens of mannen kiest u bijvoorbeeld een opener als hanger. Voor een meisje voor een hanger waar de foto’s verwisselbaar zijn. Bij de memory locket hanger is de foto’s verwisselbaar en wordt gesloten door middel van een magneet verbinding. 

Een ‘gepersonaliseerde’ sleutelhanger voor elke student

Bent u op zoek naar een klein cadeautje voor een student of studente dan is een ‘gepersonaliseerde’ hanger een leuk idee. U kunt de sleutelhanger helemaal zelf samenstellen. De hanger kan worden voorzien van een tekst die u zelf schrijft. Daarnaast kan deze ook worden voorzien van een symbool of van een foto. U kunt dus zelf bepalen welke hanger u aan de sleutelring wilt hangen. Door zelf de hanger uit te zoeken, zelf de tekst te schijven en zelf een foto uit te zoeken of zelf het symbool voor de hanger uit te zoeken wordt het een zeer unieke hanger. Unieker én persoonlijker kunt u het cadeau niet maken. Zo’n gepersonaliseerde hanger wil toch elke student wel.

Een persoonlijk cadeautje voor meerdere personen

Als u op zoek bent naar een cadeautje voor meerdere personen dan moet dat natuurlijk niet al te duur uitvallen. Een mooi, goedkoop cadeautje, dat u helemaal zelf kunt samenstellen en waar men  ook nog iets aan heeft, is een sleutelhanger. Een hanger kunt u kopen in veel verschillende vormen. Voor heren met een stoere lederen look, in de vorm van een flesopener of voorzien van minigereedschap. Voor dames met symbolen en chunks in vele vormen en kleuren of met een hanger voorzien van een foto. Een hanger, met of zonder foto, maar wel voorzien van een persoonlijke tekst of symbolen is leuk voor elke student!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *