Leuke cadeautjes om te geven als iemand geslaagd is

De examens zitten er weer op en veel leerlingen wachten af op dat spannende moment dat ze een telefoontje krijgen met de uitslag. Als ze dan geslaagd zijn, is er natuurlijk een reden voor een groot feest en hierbij mag een cadeau niet ontbreken. Ken jij iemand die geslaagd is en wil je iets leuks voor hen kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij geven je in dit artikel namelijk tips voor leuke cadeautjes die je kunt geven als iemand is geslaagd. Lees dus snel verder!

Cadeaubon 

Als het om je eigen kind gaat, is het geven van geld leuk. Maar om nu tien euro in een envelop te stoppen is niet echt een leuk en origineel cadeau. Koop daarom liever een leuke cadeaubon, zodat de geslaagde zelf een cadeau kan uitkiezen waar hij of zij blij mee is. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor een kledingmerk of verzorgingsproducten. Maar ook aan cadeaubonnen voor games of gadgets. Je kunt er alle kanten mee op! Bedenk dus goed waar de geslaagde blij mee zou zijn en of hij of zij bepaalde hobby’s of interesses heeft. 

Ballonnen 

Bij een feestje mogen ballonnen niet ontbreken. Het is daarom erg leuk om als geslaagd cadeau ballonnen te geven. Zo kun je online mooie ballonnen bestellen en deze opsturen. Dit cadeau zal diegene die geslaagd is zeker niet aan zien komen. Hiernaast kun je naast één ballon natuurlijk ook een leuke samenstelling van meerdere ballonnen geven. Dit kan de geslaagde dan in huis zetten wat een echte eye catcher zal zijn. 

Cadeau met een herinnering 

Veel ouders geven hun kind een speciaal cadeau waar ze een datum van slagen in laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan sieraden en horloges. Dit is wel een iets duurder cadeau natuurlijk. Het leuke aan dit soort cadeaus is dat ze jarenlang mee gaan en het altijd zal dienen als een mooie herinnering van toen ze geslaagd waren. 

Dagje weg 

Naast een tastbaar cadeau, is het natuurlijk ook leuk om een dagje weg te geven. Neem de geslaagde bijvoorbeeld een dagje mee naar een bepaalde stad en ga shoppen of bezoek bijvoorbeeld een museum. Dit is gelijk een ontspannen moment voor de geslaagde zo vlak na de examens en dit is een ideaal moment om mooie herinneringen te maken. Je kunt er voor kiezen om samen met de geslaagde een dagje weg te gaan of om de geslaagde een dagje weg cadeau te doen en dat zij zelf kunnen bepalen met wie ze gaan.