Horloges die altijd een goede keuze zijn

Ben je op zoek naar een nieuwe pols klok, maar weet je niet zo goed welke je graag zou willen hebben? Of zou je vooral wat inspiratie willen krijgen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Het uitzoeken van een horloge kan lastig zijn. Er zijn zoveel verschillende merken, soorten, maten en prijscategorieën dat het je al snel duizelt. Gelukkig is dat helemaal niet nodig, want er zijn om dezelfde reden ook ontzettend veel veilige keuzes die je kunt maken. Hieronder zijn enkele merken en typen horloges op een rijtje gezet die altijd een goede keus zijn, dus bekijk ze snel.

Chique horloges 

Emporio Armani horloges of een Guess horloge zijn perfecte voorbeelden van dit type klok. Het past goed bij een overhemd en een spijkerbroek, maar ook bij je driedelige pak. Je kunt het dragen naar een sollicitatie of een gala en bent op beide soorten bijeenkomsten altijd volledig in stijl. Er zijn nog veel meer merken in dit spectrum, maar deze twee steken er bovenuit vanwege hun prijs en kwaliteit verhoudingen, die zeer gunstig zijn voor ieder budget!

Een sportief horloge

Voor de sportievelingen onder ons zijn er meerdere goede keuzes. Velen kiezen tegenwoordig voor een smartwatch die tegenwoordig ook dienst doet als sportieve tracker en ondersteuner, maar dat raden wij eigenlijk af. Veel beter kun je investeren in bijvoorbeeld een Suunto of Garmin horloge. Hiermee kun je veel meer data bijhouden maar, belangrijker nog, deze horloges zijn veel robuuster. Ga je dus een keer onderuit tijdens het mountainbiken of stoot je tegen een zwaar gewicht aan in de sportschool, dan kan jouw horloge hier gewoon tegen!

Een horloge als investering

Wil je investeren in een mooi horloge zodat deze, terwijl je er dagelijks van geniet, steeds meer waard wordt? Dan zul je je goed moeten verdiepen in de markt, want niet iedere Rolex wordt ieder jaar waardevoller. Goede merken om naar te kijken zijn de laatstgenoemde, maar ook bijvoorbeeld Omega of zelfs Patek Philippe, hoewel dit volledig afhankelijk is van jouw budget en voorkeuren qua smaak kom je daarmee al een heel eind!

Kies iets wat je zelf mooi vind

Misschien vindt jij alles in de lijst wel ontzettend onaantrekkelijk. Dat kan! Kies vooral een horloge dat bij jou, je eisen en je wensen past. Is dat een plastic klok van twee tientjes, dan is dat zo. Je zult het horloge namelijk zelf moeten dragen.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *