GEEF EEN ZOMERS STUDENTEN CADEAU: EEN LEREN BBQ SCHORT!

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een goede vriend/student? Maar weet je echt niet wat je hem moet geven? Heeft hij eigenlijk geen echte hobby’s? Dan is het vinden van een goed cadeau natuurlijk ontzettend lastig. Bovendien is het voor studenten vaak lastig om grote spullen in hun kamertje kwijt te kunnen.  Maar wat kies je dan? Een leren BBQ schort natuurlijk! Een echt cadeau voor de mannelijke studenten.

Cadeau met een knipoog

Plagen jullie hem al tijden dat jullie nog een BBQ tegoed hebben? Of schept hij altijd op over zijn ‘kookkunsten’ en willen jullie nu wel eens verrast worden. Dan is een leren BBQ schort natuurlijk een prachtig cadeau. Zo geef je hem niet alleen iets waar hij straks echt wat aan heeft en wat eenvoudig op te bergen is, maar hebben jullie hier straks ook nog eens plezier van. Want als hij zijn BBQ schort wilt uitproberen, willen jullie hier natuurlijk bij aanwezig zijn.

Nu de zomer weer nadert en we (hopelijk) van mooi weer mogen genieten, kan dit leren schort in elk geval vaak van pas komen. Het is een cadeau waar degene erg lang mee door kan. Erg goed cadeau om samen als vrienden, jaarclub of andere groep aan iemand te geven!

Haal een echte grillmaster bij hem naar boven

Als een echte grillmaster staat hij bij de barbecue. Of het nu een elektrisch model is of het ‘echte werk’ met kolen, hij voelt zich altijd in zijn nopjes zodra hij een barbecuetang in zijn handen heeft. Om de echte grillmaster bij hem naar boven te halen, mag een leren schort natuurlijk niet ontbreken.

Wil je het schort nog persoonlijker maken? Laat deze dan graveren met zijn naam erop of kies voor een leuke uitspraak die hij altijd maakt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een belangrijke datum of initialen op het schort te graveren. Al zouden wij dat niet snel bij een mooi schort als die van Witloft doen.  Maar de keus is uiteraard aan jou.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *