cadeaus voor kitesurfer

DE BESTE CADEAUS VOOR KITESURFERS

Ken je een kitesurfer in je leven die een speciale behandeling verdient? We hebben je gedekt. In deze gids laten we je de beste cadeaus voor kitesurfers zien, variërend van praktisch tot ronduit dwaas.

Een overzicht van de geschenken die we bespreken:

  • Kite Board tas
  • Trainer Kite
  • Gepolariseerde Zonnebril
  • Surfpak
  • GoPro en Line Mount
  • Progressie Kitesurf Instructieserie
  • De Wereld Vlieger en Windsurfgids
  • Zonnebrandcrème

Grappige cadeaus voor een kitesurfer

  • Kitesurfkaart
  • Kitesurfmok

Vliegerboardzak

Een boardtas is een essentieel item voor reizende kitesurfer. Koop een boardtas met wieltjes en voldoende ruimte voor het opbergen van extra’s zoals een wetsuit, harnas en kleding. Wanneer je een kite koopt, wil je deze natuurlijk ook zo goed mogelijk en zo gemakkelijk mogelijk vervoeren.

Trainer Kite

Ze zeggen dat de hemel de limiet is – maar een trainersvlieger zal ze ongelijk geven. Een van de beste manieren om het vliegen van een kitesurfvlieger onder de knie te krijgen is het oefenen met een trainersvlieger. Ze zijn ronduit leuk en nemen ons mee terug naar de tijd dat we nog leerden kiten. Het is ook een van de beste manieren om je niet-kitesurfende vrienden om te zetten in kitesurfers.

Gepolariseerde Zonnebril

Help je kitesurfmaatje met het beschermen van hun ogen tegen schadelijke UV-stralen. Deze zonnebril heeft stootvaste lenzen, is gepolariseerd en drijft in het water.

Het laatste, maar niet het minste belangrijke cadeau voor je kitesurfvriend is een zonnebril, die gemaakt is om de confrontatie aan te gaan met intense UV-stralen. Ze zijn gemaakt van een zwart PC montuur met zwarte schokbestendige lenzen, gepolariseerd, met de mogelijkheid om te drijven in het water.

Surfpak

Surfpakken werken verbazingwekkend goed bij het kitesurfen. In tegenstelling tot een rashguard rijden ze niet omhoog dankzij je harnas. Zoek er een die UPF 50+ bescherming tegen de zon biedt.

GoPro en Line Mount

De GoPro HERO7 Black is een van de beste camera’s voor kitesurfers. Het heeft een hyperstrakke stabilisatie die een gimbal simuleert, is duurzaam en waterdicht tot 10 meter. Omdat hij zo klein is, kunnen kitesurfers de camera op hun lijn monteren voor interessante opnamen. Ze kunnen hem ook koppelen aan een GoPole en de camera uit de lucht houden tijdens het kiten. De GoPro HERO7 is een geweldige reiscamera in het algemeen, waardoor kitesurfers herinneringen aan hun favoriete reizen kunnen vastleggen en bewaren.

Progressie Kitesurf Instructieserie

Progression is een serie kitesurfinstructievideo’s die kitesurfers alles leren, van beginners tot gevorderden. Het omvat alles van kite set-up tot rijden en springen. De old-school filmstijl en de graphics geven het ook een jaren ’90 nostalgisch gevoel.

De World Kite and Windsurfing Guide

Reizende kitesurfers zullen het geweldig vinden om The World Kite and Windsurfing Guide als een snelle referentie te hebben. Dit boek helpt kiteboarders bij het boeken en plannen van reizen naar vrijwel elke bestemming ter wereld. Als er een constante wind is, is de kans groot dat deze gids het dekt.

Zonnebrandcrème

Feit: Niemand houdt ervan om zich te laten verbranden. Een kitesurfer kan zijn huid en het rif beschermen door een laagje minerale zonnebrandcrème te dragen. Weet je niet zeker welke het beste werkt? Bekijk onze gids over hoe je de beste rif-veilige zonnebrandcrème kunt kiezen.

Kitesurfkaart

Deze kitesurfkaarten zijn geweldig! Bij The Salt Sirens hebben we de surfversie hiervan in ons kantoor en het is altijd een spraakmakend item. Het detail in elke kaart is geweldig, en kitesurfers kunnen hun favoriete plekken markeren.

Kitesurfmok

Begin de dag met kitesurfen in je hoofd. Er zijn genoeg leuke en grappige mokken om uit te kiezen zoals “Life Begins at 25 Knots, “Kitesurf More, Worry Less,” “Happiness is Kitesurfing,” en “You can’t stop the wind, but you can learn to kitesurfing”.

Bekijk ook eens het aanbod bij Telstarsurf voor prachtige kite artikelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *